Orhan Cemal Fersoy Anadolu Lisesi

Vizyon: Çağımızın gerektirdiği bilgi beceriyi kullanarak değer ve teknolojiyi kullanarak; çağdaş, özgür, milletini seven, bu uğurda çalışan kendini geliştiren gençler yetiştirmek. İstanbul´un en iyi eğitim öğretim veren okulları arasına girmek.

Misyon: Ülkemiz Milli Eğitim Sisteminin genel amaç ve temel ilkelerin doğrultusunda eğitim ve öğretim vermek Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, çağdaş, yenilik ve gelişmeleri takip eden, araştırmalar yapan, kendilerini geliştiren, hak ve özgürlüklere saygılı geleceğin gençlerini yetiştirmektir.

Başarılar: •Sümeyye ALDEMİR Adı öğrencimiz şiir okuma yarışmasında ilçe 2.si olmuştur. •Şiir okuma yarışmasında; Mehmet Akif ERSOY şiiri İlçe 2.´si, •İstiklal Marşı İlçe 1.´si, •Yahya Kemal BEYATLI şiiri ile okulumuz İlçe 2.´si olmuştur. •Şiir ve Komposizyon yazma yarışmasında okulumuz İlçe 1.´si olmuştur. •Tiyatro klubümüz "Pazar 12:30" adlı oyun ile ilçe 2.´si olmuştur. •Şişli Terakki´nin açmış olduğu Şiir Yazma yarışmasında 8 şiirimiz kitaba alınmıştır. •Okulumuz Bilgi yarışmasında İlçe 2.´si olmuştur. •Halkalı Kültür Merkezin de Sene Sonu Gösterisi yapıldı. Başarılı öğrencilerimize Ödülleri verildi.

Saatler: 08.30 - 15.35
Isınma: Merkezi ısınma
Yabancı Dil: İngilizce, Almanca
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %83
Sportif Etkinlikler: Basketbol, Futbol, Voleybol, Oryantiring
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ocfl.meb.k12.tr

Adres - Atakent Mah. 1.Etap 5.Bölge 215. Sok. 34307 Halkalı/İstanbul

Yerleşim Yeri - Atakent 1.Etap 5.Bölge 215. Sok. 34303 Halkalı/İstanbul

Adres - Atakent Mah. 1.Etap 5.Bölge 215. Sok. 34307 Halkalı/İstanbul

Ulaşım 89, 89C, 79K, 98, 98T otobüsleri ile ulaşım sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 5dk mesafe uzaklıktadır okulumuz.