" Artık Korkmuyorum/ Zenoglosofobi " e-Twinning projesi

 

* Okulumuz İngilizce öğretmeni Emir Ayşe Özencan'nın yürüttüğü " Artık Korkmuyorum/ Zenoglosofobi " e-Twinning projesi aralarında Macaristan ve Romanya'dan birer okulun ve Türkiye'den de 10 okulun olduğu, İngilizceyi öğrenmeyi sevdirmeyi ana teması olarak belirlemiş bir projedir. Yabancı dil konuşma korkusu olarak bilinen "zenoglosofobiye"karşı bilinç oluşturmak , yabancı dilde pek çok şey bildiği halde , kendini ifade etme konusunda zorlanan tüm öğrencilerimize ışık olmak istiyoruz.

04.03.2022 674

* Şubat ayında Proje kapsamında öğrencilerimizin katılımıyla içinde interaktif oyunlar ve quizler  olan , internetin, özellikle sosyal medyanın güvenli kullanımıyla ilgili farkındalık oluşturmak için bir İnternet güvenliği gazetesi hazırladık.      Linkten interaktif gazetemize ulaşabilirsiniz. https://www.canva.com/design/DAE3qeEVKy0/7b7NV9zBSvtcX-bVck5JOw/view?utm_content=DAE3qeEVKy0&utm_campaign=designshare&utm_medium=link&utm_source=sharebutton

* Mart ayı için içinde eğlenceli karikatürlerin , Dünyadaki çokdilli (polyglot) insanlarla ilgili araştırmaların, İngilizce telaffuzu geliştirecek tekerlemelerin , günlük konuşmada en çok kullanılan ifadelerin, okullarımızda yabancı dil konuşma korkusu üzerine yaptığımız anket sonuçlarının  ve pek çok ilginç, bilgilendirici bilginin yer aldığı bir e-book hazırladık. Keyifli okumalar diliyoruz.

NO MORE NO FEAR

 

 https://read.bookcreator.com/lHTaezP00BWndHXQjbr7UZaoiJf2/2_mj6pOXSUSMhnWahiluKg

04-03-2022