"MIND MAPPING" eTwinning Projemiz

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Üzeyme HACIOĞLU ve Almanca Öğretmeni Ebrar KARADENİZ "MIND MAPPING TECHNIC – (MMT)" eTwinning projesine dahil oldu.

Kuruculuğunu Şehit Mehmet Güder Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden İngilizce Öğretmeni Öznur GÜZEL ve Toki Atakent Spor Lisesi'nden Sağlık Hizmetleri Öğretmeni Gülnihal AKDEMİR' in yaptığı "MIND MAPPING TECHNIC – (MMT)" eTwinning projesinde,  sadece not tutma sistemi olarak değil, düşünceleri oluşturma, görselleştirme, tasarlama ve sınıflandırma ile birlikte, eğitim alanında, organizasyonda, problem çözümünde ve karar alma süreçlerinde de etkin olarak kullanılan Zihin Haritaları ve derslere uygulama teknikleri öğretilecektir. Öğrencilerimiz, yabancı dil becerilerinin yanısra teknoloji kullanım becerilerini de geliştireceklerdir.

Projede yer alan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

28.02.2022 2340

28-02-202228-02-2022